Zarážející agresivita vlastníka pozemku

Doporučujeme všem seznámit se s dopisem spoluvlastníků pozemku parc.č. 2180/4 k.ú. Žižkov, tj. lesoparku severně pod ulicí Kunešova (viz: http://www.praha3.cz/getFile/id:219734/lastUpdateDate:2017-01-23+10:35:48/image.jpg – dopis je na straně 6/21 dokumentu).
Dopisem, který je součástí zápisu Výboru pro územní rozvoj Prahy 3 ze dne 10.1.2017, otevřeně vydírají a vyhrožují Městské části Praha 3 a občanům Prahy 3, že pokud nebude po jejich, svůj pozemek znepřístupní veřejnosti a neumožní pronájem jiného svého pozemku pro zřízení dobíjecí stanice pro elektrobusy.
Na ekologii a zeleni těmto spoluvlastníkům tedy nezáleží.
Podotýkáme, že předmětný pozemek, na který chtějí zakázat přístup veřejnosti, je veřejným statkem. Je určený platným územním plánem k užívání jakožto veřejná zeleň. Věříme, že příslušné orgány zajistí jeho řádné využívání v souladu s právem.
V tom je právě význam územního plánu, za jehož zachování bojujeme. Nyní se alespoň jasně ukázalo, jak je to důležité.